So I forgot....

Hello!


Såklart blev det ju alldeles för stressigt för att lägga upp bilder varje kväll efter repetitionerna. Menmen... Förjävla bra blev showen iaf!!

Jag är grymt nöjd med allas arbete under premiärveckan och jag är dessutom väldigt stolt över mig själv! Naturligtvis. Jag glömde dessutom kameran så jag tog inte bilder mer än en dag.

Tre föreställningar, 2 notiser, 2 artiklar och massa beröm senare var ju showen klar och utan ett enda uns dålig kritik. Vi misstänker även att vi gått plus! Tänka sig!

Jag kan inte beskriva med ord hur bra det har gått och hur skönt det känns att det gick bra.

Tack till alla er som medverkat, hjälp till och varit med som publik! Ni är guld värda!!

/Nat

Finish

Nu har gått en veck efter vår premär det blev en stor succé jag är ganska nöjd med hela show vi gjorde en ganska bra jobb nu är allt klar har lämnat in min projektarbet som var att skriva egen låt och sen göra en musik video och nu scenisk projektarbet är också klar det var en musikteatermom utanförskap, våld och förbjuden kärlek och titel var Everybody's broken.


Nu ska jag försöka fixa alla andra lektion som är inte klar tills vi ta student, tack alla som följde mig på den här blogg, det kanske kommer mer nyheter senar 


/Just 

Äntligen Klar

Påsklov är klar men det känns som jag har inte haft nån lov eftersom jag har jobbat med min projekt under hela vecka och jag är ganska nöjd.

Det var inte så lätt klippa ihop alla filmer som jag har tågit men det gick faktis ganska bra jag blev tvugen att sitta varje kväll ungefär 5 timmar par dag för att jobba med hjälp av min kompis som bor Örebro.

Imorgon jag ska lämna in video till min mentor och hoppas han kommer gilla det och sen jag och hela min klass vi ska forsätta med våra scenisk projekt "musikteater" som premär är på fredag vi har mycket att göra just nu men jag hoppas att vi kommer klara oss bra

/Just

RSS 2.0