Recording

Tja,

jag är ganska nöjd med vad jag har gjort den har vecka, ganska mycket jobb med inspelning men en stor del är klar nu iaf med inspelning

I torsdags det var trummor , piano och bas insplening och det var en lång dag det tog nästa fem timmar för att kunna få ihop piano och trummor, men jag blev nöjd med sista prov inspelning

I fredags det akustisk guitar och el guitar, det gick fort med akustisk men tip två timmar för elguitar men på slutet fick en inspelning som vi var nöjd med

hoppas att det kommer fortsätta så bra med inspelning nästa vecka bli sång inspelning och börja mixa lite om jag hinner

vi hörs soon

/Just

Pitschörrrs

Det finns inte något som heter "en vanlig dag" på Estet, för ingen dag är sig lik. Men såhär kan det iaf se ut...





Inspelningar

TZENNA!

Nu drar vi på som bara den! Jag och Anna satt med Lars igår och diskuterade en viss scen i showen som handlar om att vara bög osv. De andra har börjar på overtueren och det låter så jävla bra! Och från och med nu så kommer vi jobba kvällstid, eller ja, från och med nästa vecka, NICE!

Själv håller jag på med att ändra lite i manuset, dels tillsammans med Anna & Lars och dels själv sen har jag redovisat den sista låten i showen, ändrat lite efter behag och sådär så nu är den i princip klart!

/Nat


New project

hello,

Det var länge sen jag hade inte hörs av mig, det är på grund av att vara projekt har ändra sig för att vi fick inte svar från skolorna för att kunna göra våra turné.

Nu har vi ändra våra projekt vi ska göra en musik teater, men för mig det kommer bli bara min sceniskprojekt för jag har en annan projektarbete men jag kommer fortsätta skriva på min loggbok om min projekt.

Som min projekt arbete jag har skrivit en egen låt som jag ska spela in och ska gör en musikvideo, och jag ska få hjälp av min klass och skolkör för inspelning och jag fick hjälp av min sång lärare för lite ändring med sång. Jag har redan gjort första rep med klass och det gick ganska bra, men jag skulle skirva ner ackord på en bra sätt som skulle bli lättare för att läsa dom.

Jag har inte så mycket tid för att göra det för jag ska använda den låt på min antagning prov på dom musikhögskola som jag har sökt, då måste börja spela in så fort som möjligt det är därför jag tänker börja spela in nästa vecka hoppas att det blir det. 

Jag hör av mig nästa vecka hur gick första inspelning, under tid take care and whatever you go through for the moment don't worry the future is always splendid.

/Just 


Eyes on fire

Tzenna,

Ojoj, nu går det fort framåt! Vi har skådespelare, vi har fått ett första "manus" som vår kära Estetmamma skrivit! Vi har också jobbat med Täpp Lars och jag har stora visioner för den här musikteatern! Vi har funnit våra aktörer också! Vi har börjat jobba med de som Scenisk Gestaltning här på skolan - just därför jobbar vi med Lars också! Eller ja, vi hade nog hyrt in honom ändå..haha.

Jag är nöjd med storyn och grabbarna (inkl. BengtÅke och Lars) har lagt sin touch på den! Jag har också lagt rollförslag till de olika karaktärerna och tonsatt en text som Estetmamman skrivit, ja, och skrivit om den lite och sådär! Den är klar men det ska kanske läggas på lite 7:or och sådär och sen ett fingerspel också! Sen ska den spelas in! Jag är faktiskt stolt över mig själv.

Jag och Estetmamman håller även på att ändra lite i manuset. Lite scener ska putsas och sen ska Lars få komma med idéer också! Replikerna kommer ju att ändras - det vet jag. Så den är inte klar, men det är iaf början på slutet, haha. Man ser ljuset i tunneln.

                

That's all folks!

/Nat

RSS 2.0