Numero tres

Det är förjävla tråkigt när man måste sparka någon som vi vart göra. Skittråkigt är det.

Det löste sig i alla fall och Petrus är en ängel som ställer upp och spelar en av huvudrollerna! Jag är sjukt tacksam över det! Den här showen ska bli succé. Punkt slut.

Ikväll blir det filminspelning, det ska vara en liten kortfilm inne på en Gaybar, haha. Kan uppdatera ikväll efter inspelningen!

/Nat

Uppdatering nr 2

Fortsättning....

Det är svårt att ha det här som projektarbete eftersom de i klassen som inte har det tycker att de behöver göra mycket mindre. Visst fullt lika mycket som vi som har det kanske inte behövs MEN att låta andra göra det absolut viktigaste delarna är inte okey. Själv är jag lite stressad över hur vi ska få in pengar, vilka sponsorer har vi möjlighet till, vem hinner att ringa? Jag är svindålig på att prata i telefon, vilket resulterar i att jag glömmer bort något - som t.ex. att fråga efter det jag ringde för - sponsring.

Eftersom en del har svårt att komma i tid eftersom många av oss är morgontrötta så blir det också problem. Alla lektioner är viktiga nu. Är vi inte med Lars och repeterar så måste vi vara i studion och spela in! Det är viktigt, blodigt allvar - för att jag vill att det här blir perfekt. Jag hoppas att de andra ser allvaret i det här.

Igår på repetitionen dök inte en av huvudrollskaraktärerna upp - något som har förekommit några gånger nu. Alla vi som verkligen lägger ner mycket tid på det här, bl.a Lars blev irriterade, så till slut bad Lars oss gå därifrån och fundera på om vi verkligen ska göra showen. Flera gånger nu hade MINST en viktig person varit borta och jag blev faktiskt så arg att jag bröt ihop. Jag sliter häcken av mig för det här och när folk inte ställer upp och skolkar för att de inte orkar och vill göra annat då blir jag arg.

Jag ska vara ärlig och säga att jag faktiskt inte kunde hålla tårarna borta, but wft, man måste väl få gråta om man är arg?

/Nat

The forest will echo in laughter

Tjenare mannen, hi hi hi!

Jag vet, vi är svindåliga på att uppdatera men jag lovar att iaf jag ska skärpa mig! Det är bara det att det är så förbenat mycket att göra just nu. För att på enklaste sätt få er att hänga med på noterna så gör jag några olika inlägg nu med uppdateringar istället för en - det blir alldeles för mycket att läsa..



Sist vi hördes hade jag suttit och pratat med Annan och Lars - det har hänt en hel del sedan dess vill jag lova! Vi började med att repetera en del av scenerna för att få alla att känna lite känsla och så att alla fick komma i sina karaktärer. Jag har hjälp Lars att regiserra lite vid sidan av men jag behöver ju min träning jag också - för skådespelerska är jag verkligen inte! Jag har ändrat manuset x antal gånger eftersom man oftast hittar mer välpassande lines när man står uppe på scen.

Låtarna la vi på is eftersom de var klara men vi vart hitta tid till att spela in.

/Nat

RSS 2.0